Замяна и връщане

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 088 969 1206, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, който ще Ви дадем. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря пратката, е да не е минала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и документи.

Моля, не изхвърляйте кутията или документацията.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 088 969 1206

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 088 969 1206. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане .След това, в рамките на 15 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 14 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *